Stále učíme! Mění se jen forma výuky.

Vážení rodiče, milí žáci a uchazeči,

na základě Mimořádného rozhodnutí Ministerstva zdravotnictví ČR se s účinností dnem 11. 3. 2020 uzavřely základní, střední i vysoké školy až do odvolání. Mimořádné opatření je vydáno v souvislosti s nepříznivým vývojem epidemiologické situace ve výskytu onemocnění COVID-19 způsobené novým koronavirem s označením SARS-CoV-2 v Evropě.

A právě v této složité situaci je velmi důležitá komunikace. Vedení školy, učitelé a žáci nechodí do školy, přesto jsme se žáky v denním kontaktu. Jsme online. My se totiž problémů nebojíme a umíme je řešit!

Stále učíme!

Změnila se jen forma výuky. Řešíme výuku na dálku, která se řídí všemi pravidly běžné výuky. Zadáváme žákům online úkoly. Každý den probíhají online konzultace. Plnění úkolů je pro žáky závazné. Doba trvání výuky na dálku platí do odvolání opatření, podle kterého je prezenční výuka na školách zakázána.

Naše vzdělávací komunikace se odehrává v online prostředí, jako jsou např.:

  • Webová aplikace Bakaláři – Komens.
  • Aplikační software Moodle, který podporuje prezenční i distanční výuku prostřednictvím online kurzů dostupných na WWW.

 

Nezapomínáme ani na naše uchazeče! Příprava na jednotnou přijímací zkoušku z domova ZDE

Kontakt na studijní oddělení a sekretariát školy: Mgr. Karina Bilková, tel: 604 408 221

 

Situace, která nyní nastala, vyžaduje přehodnocení mnoha postojů. Je potřeba si uvědomit, že realita, v souvislosti s onemocnění COVID-19, pro nás všechny představuje obrovskou zátěž. Ale nejste v tom sami, spolu to zvládneme. Jsme silná škola! Jsme jedna rodina! S námi se bát nemusíte! Děláme vše proto, abychom ochránili sebe a tak i Tebe. Všichni nosíme roušky.

Mgr. Jaroslav Knopp, MBA, ředitel školy