Povídám, povídám pohádku

Jak název napovídá, celý týden bude pohádkový. Umí děti vyprávět pohádku? To si rodiče doma sami ověří. My se můžeme podívat, jak jdou dětem ostatní úkoly.

Povídám, povídám pohádku, že pes přeskočil hromádku. Nebo je to jinak? Elenka je velice šikovná holčička. Poznala pohádku na obrázku? První perníčky už se "pečou" ve schránce. Svoje úkoly už mají hotové  Nellinka i Viky. Štěpánka a Filípek doma poctivě vyrábí perníčky. Daneček je velice samostatný, troufnul si sám i na pokus, za to má velkou pochvalu. Kubík se na vás dívá dalekohledem, nebo vyhlíží pohádku? Jedna za ním přišla a sedla mu na prstíky. Poznáte jaká? Mikulášek s Eliáškem tvoří krásné perníčky, jen se zakousnout. Anička si pozvala na pomoc při plnění úkolů svého brášku Štěpánka ;o) , Filípka úkoly baví, poslal nám další, kouzený dalekohled má plno očí, může koukat do všech stran. Pozor, u Žanetky právě začíná pohádka, dívejte se, opona se otevírá. Kryštof na poslední chvíli posílá foto s pozdravem.

Milé děti, za krásné perníčky na chaloupku, za které moc děkujeme, vás čeká kouzelná perníková odměna. Chaloupku si můžete prohlédnout na okně v ZŠ.

Všechny děti, které "pekly" perníčky na "Perníkovou chaloupku" a vhodily je do schránly, čeká malá odměna. Jaká? To je překvapení ;o))