Dělání, dělání, všechny chmury zahání

Dělání, dělání, všechny chmury zahání. Copak ty naše děti dovedou? Tento týden se možná dozvíme, jak umí naše Včeličky  doma pomáhat.

Elenka pilně plní pracovní listy, poznává krásy Boleradic a hlavně všechny pozdravuje. Pozdravy posílají i paní učitelky ze školky.
Velké pochvala pro Danečka, takového pomocníka mít doma, je velká radost. Asi uděláme soutěž o nejlepší recept s ochutnávkou, ta upečená dobrota vypadá velice lákavě. Nellinka s Vikýskem plní úkoly jedna báseň, který z nich umí lépe skládat papír? Už se těšíme na výrobky.

Hmmm, Kryštof chystá vitamínovou bombu - ovocné špízy. Poskládal obří vlaštovku nebo kosmickou loď? Každopádně je to dokonalé.

Žanda také pomáhá, ustele si krásnou postel a mamince vyklidí myčku. Další energii čerpá na poznávací vycházce plné dobrodružství.

Filip je spokojený, vyhrál medaili i skládání se mu daří.

Barunka má krásnou útulnou postel s velkou peřinou, vypadá to, že se jí vstávat ani nechce. Se svojí sestřičkou tvoří a skládá. No, kdo umí, ten umí.

Miky je výborný pekař a jeho bráška Eli mu při tom asistuje. Kluci se už pořádného jara nemohou dočkat, na svátky jara - Velikonoce, se poctivě připravují.

Komu se nelení, tomu se zelení. Kubíkovi se zazelenalo, na okně má krásné květiny, o které se stará a na výkrese se objevila sněženka, jakou asi zahlédl na cestě při putování s krtečkem.

Evička všem posílá krásný pozdrav.Také plní úkoly a na její sluníčko se moc těšíme. V pondělí nám už bude svítit z okna školy.

Poslední zpráva toho týdne. ;o) Miky a jeho vlaštovky, která poletí dál? Mikyho nebo taťkova? 

Děkujeme za pozdravy, které nám do školky posíláte, dělají nám radost a moc si jich vážíme. Tímto děkujeme i všem rodičům za dosavadní spolupráci. Příští týden se budeme těšit na nové fotografie.
Přeji pevné zdraví a úsměv na rtech. Petra Appeltauerová