Školní družina - Máme rádi Gumpa

Pes Gump se stal naším velkým kamarádem.  Jeho příběh pak velkým družinovým projektem, který nás učí, jak se máme chovat k lidem, ke zvířátkům a jak jim můžeme pomoci.  

Naším maskotem a mazlíčkem se stal plyšáček Gumpík.

Knihovnice z Hostomic, paní Jiřina Šebková, k nám pravidelně přichází na návštěvu s poutavým předčítáním příběhu o Gumpovi. Na její návštěvu se vždy moc těšíme.

Seznámili jsem se s autorem knihy panem Filipem Rožkem a také jsme i pomocí internetu získali spoustu informací o psích hrdinech a jejich příbězích a o psích útulcích (odkaz:@Gump_pes, @Se_psem_mě_baví_svět).

Společně s Kateřinou Obořilovou jsme si vyrobili krásné nástěnné kalendáře našich mazlíčků a plánujeme výrobu triček. (@oborkacka)

Po přečtení knihy nás čekala odměna v podobě družinového kina, kde jsme shlédli film Gump – pes, který naučil lidi žít. Naučili jsme se zpívat všechny filmové písničky.

Protože jsme se s Gumpem nechtěli rozloučit, byla paní knihovnice tak hodná a pořídila knihu, pokračování příběhu Gump - jsme dvojka. Můžeme proto v našem společném setkávání dále pokračovat a máme se tak na co těšit.