JÍDELNÍ LÍSTEK NA TÝDEN 10. 6. – 14. 6. 2024
ZŠS Kratochvílova Přerov
Kratochvílova 30 Přerov
tel. 581 701 582
Pondělí |
Polévka ŠPENÁTOVÁ (A: 01,03,07,09) ZELENINOVÉ RIZOTO PEPERONATA /bezmasé/, SALÁT HLÁVKOVÝ, OVOCNÝ ČAJ LEDOVÝ (A: 01a,03,07,09) VEPŘOVÁ PANENKA NA BYLINKÁCH, BRAMBORY OPÉKANÉ, RATTATOUILLE, MLÉKO (A: 01,07) |
Úterý |
Polévka RYBÍ SE ZELENINOU (A: 01,03,04,07,09) PŘÍRODNÍ KRŮTÍ ŘÍZEK, ČOČKA BELUGA S RESTOVANOU ZELENINOU, TMAVÉ PEČIVO, OVOCNÁ ŠŤÁVA (A: 01,07,09) ZAPEČENÁ BROKOLICE S HOUBAMI, BRAMBORY M.M., SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY S JABLKY, MLÉKO (A: 03,07) |
Středa |
Polévka HRACHOVÁ S CIZRNOU (A: 01) KARBANÁTKY SMAŽENÉ, BRAMBOROVÁ KAŠE, SALÁT ZELENINOVÝ, ČAJ s citronem (A: 01,03,07) PERKELT S HLÍVOU USTŘIČNOU /bezmasé/, TĚSTOVINY VAŘENÉ, MLÉKO (A: 01,03,07) |
Čtvrtek |
Polévka BRAMBOROVÁ S POHANKOU (A: 01,06,09) TAGLIATELLE S RAJČAT. SASLSOU, BAZ. A PARMAZÁNEM /bezmasé/, SALÁT ZELENINOVÝ, OVOCNÁ ŠŤÁVA (A: 01,03,07) HOVĚZÍ NUDLIČKY STROGANOV, RÝŽE DUŠENÁ BASMATI, SALÁT COLESLAW, MLÉKO (A: 01,01a,03,07,10) |
Pátek |
Polévka ČESNEKOVÁ KRÉMOVÁ (A: 01,03,07) KUŘECÍ STEHNA PEČENÉ NA ZELÍ, BRAMBOROVÉ HALUŠKY, VODA S CITRONEM, O V O C E (A: 01,12) BULGUR S JABLKY NA KARAMELU SYPANÝ TVAROHEM, MLÉKO, O V O C E (A: 07) |
Seznam alergenů: |
01 Obiloviny obsahující lepek 02 Korýši 03 Vejce
04 Ryby 05 Podzemnice olejná (arašídy) 06Sójové boby (sója)
07 Mléko 08 Skořápkové plody 09 Celer 10 Hořčice
11Sezamová semena (sezam) 12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina) 14 Měkkýši
Změna jídelního lístku a alergenů vyhrazena!!!
Jídlo je určeno k přímé spotřebě.
Jídelní lístek lze nalézt: www.zssprerov.cz
Helena Zajícová Pavlína Šilhavá
hlavní kuchařka vedoucí provozu