Fotografie- MŠ Loděnice

  • 7.12.2022

    Fotky...Podzim v Loďce

    Podzimní činnosti s dětmi,třída Kapříků (mladší děti) a Hastrmánků (starší děti)

  • 27.9.2022

    Rozloučení s předškoláky 2022

    Nastal čas loučení se školkou...naši budoucí prvńáčci předvedli svá veselá vystoupení s tanečky a básničkami a pak se mohly všechny děti pobavit během zábavného programu s p.Tominem až do večerních hodin.

  • 27.9.2022

    Výlet na kozí farmu

    V červnu před prázdninami jsme ještě vyrazili opět za zvířátky,tentokrát na kozí farmu do Úvalna.Cesta vlakem tam i zpět byla dobrodružná a napínavá,ale na kozí farmě se nám moc líbilo.Stáda přítulných čistých koz a kozlíků vykouzlila nejeden úsměv na tváři.Děti si mohly prohlédnout i jiná domácí a hospodářská zvířata včetně králíků,pejsků,kuřátek,oveček a krav a na závěr jsme ochutnali výrobky z kozího mléka.Procházkou jsme vyšli až nahoru do vesničky do místního muzea s bludištěm a po zpáteční cestě nechyběla zmrzlina a občerstvení ve stínu na lavičkách...veselý a slunečný závěr školního roku.

  • 27.9.2022

    Výlet za koníky

    Jeli jsme na výlet do Mlýna u vodníka Slámy za koníky a poníky.Prohlédli jsme si stáje s vybavením,vyrazili na projížďku na ponících,dokonce si děti mohly poníky vykartáčovat,nakrmit,pomazlit se s nimi.Na hřišti se děti vydováděly až do příjezdu autobusu,kde také poobjedvaly a občerstvily se.Výlet byl moc vydařený,přestože ze začátku chvíli mrholilo.

  • 27.9.2022

    Dětský KOVBOJSKÝ DEN

    Letošní školní rok jsme se zaměřili na přírodu ,především na zvířátka.Původně jsme měli na dětský den objednané koníky,bohužel z plánu sešlo,ale nápad zůstal.Proto jsme Den dětí pojali jako kovbojský.Jako náhradu za živé koníky jsme dětem nachystali zábavné dopoledne se soutěžemi jako....slalom na konících na tyči, hod "lasem" , střelba pistolí na terč a podobně.Nemohla chybět ani kovbojská diskotéka a děti si pochutnaly na vlastoručně dělaných pohárech...každý si dal do poháru to,co má rád.Za snahu a dobrou náladu všechny kovbojky a kovbojové obdrželi šerifskou hvězdu a krabičku dobrot.

  • 27.9.2022

    Jarní besídka pro rodiče 2022...Veselý dvoreček

    Oslavili jsme svátek maminek a rovnou i následující svátek otců besídkou v jarním duchu....Veselý dvoreček.Malé děti jako kuřátka byla kouzelná,velké děti s koníky coby kovbojky a kovbojové zase plné radosti a elánu.Předškoláci zahráli pěknou pohádku O koťátku,které zapomnělo mňoukat a všechny děti obdarovaly své rodiče vlastoručně tvořenými dárečky.Dobrá nálada vydržela do večera a naše posezení se neslo po celou dobu v přátelské atmosféře.

  • 27.9.2022

    Pálení čarodějnic 2022

    Průvod čarodějnic vyšel od školky směrem ke hřišti u pískovny.Zde se malé čarodějnice a čarodějové pokusili o kouzelný tanec okolo ohně a vrcholem bylo spálení čarodějnice.Poté se děti mohly vyřádit na různých stanovištích....tajemná překážková dráha, metlový slalom, ochutnávka kouzelných lektvarů,skákací hrad a jiné.Rodiče našeho Spolku zajistili bohaté občerstvení a počasí se postaralo o dobrou náladu,protože bylo vlídné,teplé a slunečné. Foto p.Jan Heisig.

  • 27.9.2022

    Divadlo Letadlo

    Divadlo Letadlo z Ostravy přijelo do naší školky s pohádkou o zvířátkách v Africe.

  • 5.5.2022

    Velikonoce na Hůrce

    Letos jsme se rozhodli oslavit Velikonoce a pomlázku netradičně.Protože jarní počasí bylo přívětivé a slunečné,vyšli jsme si pěšky na Hůrku.Zde děti potkávaly hospodyni se zvířátky (slepička,kravička,kačenka...) a ty děti zapojily do veselých jarních úkolů a her.Procházka v přírodě byla balzámem na duši a krásným překvapením byl velikonoční poklad hlídaný zajíčkem.Pomlázka taky nechyběla:všichni kluci pokyčkovali všechny holky včetně p.učitelek a dostali sladké odměny.Cestu zpět bychom už únavou nezvládli,takže zpět do školky nás zavezlo hasičské auto,což bylo třešinkou na dortu! Děkujeme srdečně za ochotu p.Markovi Paletovi.

  • 5.5.2022

    Prohlídka zemědělských strojů v ZD Hraničář Loděnice

    V rámci týdne "Povolání...čím chci být" jsme měli možnost navštívit ZD a prohlédnout si zemědělské stroje.Především kluci byli nadšení.Všechny děti si vyzkoušely posezení v traktoru a vyslechly povídání p.Agela,kterému za zprostředkování moc děkujeme.

Stránkování:123456789101112131415...174