POŠKOLÁKEM AŽ DO RÁNA

Dne 16. 6. jsme po vyučování vyrazili na výlet na Vartovnu. Tentokrát naše putování nemělo moc zastávek, protože večer byla hlášená bouřka. Počasí nám přálo, nálada byla dobrá, a tak jsme trasu cca 6,5 km zvládli za krásné tři hodiny.

Z rozhledny jsme obhlédli celý kraj, občerstvili ducha i tělo u studánky a sešli /někteří spíše seběhli, protože už hřmělo/ do Seninky, kde na nás čekala zasloužená odměna - nanuky.

Autobusem jsme se vrátili do školy a bouřka za okny začala. My jsme si v suchu vyslechli poutavé vyprávění paní učitelky Daniely o Vanuatu. Potom na nás čekala večeře - špagety s kečupem a sýrem. A to už se třídy proměnily v ložnice - každý si ustlal, kde se mu to líbilo, připravil si plyšáčky a šli jsme hrát hry do tělocvičny. Nejveselejší a nejdivočejší však byl závěr - diskotéka - tam jsme se už úplně unavili a byl čas jít spát.

Druhý den ráno nás čelala vynikající snídaně - buchty a slané koláčky od ochotných maminek a babiček. A po velkém úklidu jsme se zase vrátili ke svým povinnostem a začalo vyučování.

Byla to vydařená akce.

Děkujeme všem za přinesené dobrůtky!

ZP