Soutěž v jazycích s 🐝WocaBee🐝

Naše škola se zapojila již do pátého ročníku inovativní soutěže Jazykový WocaBee šampionát. Soutěžilo se v jednoduché online aplikaci na učení slovíček s názvem WocaBee (čte se "vokebí"), kde si žáci procvičují novou slovní zásobu z anglického jazyka, včetně výslovnosti, moderním a velmi efektivním způsobem.

Aktuálně jsou již známy výsledky okresního kola šampionátu, z něhož dále postupují tři třídy do kola krajského. Jelikož byla celá soutěž o týmové spolupráci, byly třídy hodnoceny jako celek. Naši žáci se tedy utkali s dalšími třídami okresu Vsetín, v němž se do soutěže zapojilo celkem 83 tříd. Je tedy patrné, že konkurence byla veliká.

Výsledky našich žáků jsou následující:

  • 5. třída: 46. místo,
  • 1. třída: 44. místo,
  • 3. třída: 42. místo,
  • 4. třída: 31. místo,
  • nejlepší umístění získala 2. třída a to zdoláním 17. příčky.

 

Přestože naši žáci již dále nepostupují do kola krajského, je důležité si uvědomit, že tou nejdůležitější výhrou je zlepšení jejich jazykových vědomostí a dále také jejich motivace k učení cizích jazyků, které jsou v dnešní době mimořádně důležité. Jsme velmi rádi, že i na naší škole učíme cizí jazyky inovativním způsobem, který přináší žákům skutečné výsledky!

Děkujeme žákům za vzornou reprezentaci a přejeme jim mnoho úspěchu v dalším učení!😎

Podrobné výsledky celé soutěže najdete na: www.wocabee.app/soutez

PS